keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Yksin lounaalla

Tänään uskaltauduin ekaa kertaa syömään paikallista ruokaa yksin. Jotenkin yksin ruokapaikan etsiminen on tuntunut hassulta, mutta jälkikäteen voin todeta, ettei kokemus ollut kovin jännittävä tai erikoinen :D Ravintolassa oli muitakin syömässä yksin ja tilaaminen onnistui yhtä kätevästi kuin ennenkin.

Flipflopit mukaan ja menoks

Perillä näytti tältä

Vannon muovituolien nimeen

Chicken Fried Rice. En ymmärrä miten täällä taiotaan riisistä niin hyvää


Ravintola sijaitsi Chinatownin sykkeessä Jalan Hang Lekir -kävelykadulla

Hauskaa muuten miten saa kuunnella ihmisten juttuja alkaneesta syksystä ja itsellä täällä kesä jatkuu. En tosin ehtinyt nauttimaan Suomen kesästä lähes ollenkaan (töitä, töitä ja töitä), joten ainakaan vielä ei kyllästytä :D Omalla tavallaan kaipaan Suomen syksyä, koulun alkua, uusia ihmisiä, jotenkin uuden alkua. Toisaalta täällä kaadetaan uutta niskaan niin kovalla tohinalla, ettei edes lopulta pahemmin ajattele, mistä kaikesta jää paitsi. Hyvä siis vaan nauttia tästä hetkestä juuri täällä :)

Päivän huomioita:

  • Paikalliset hyräilevät paljon, suihkussa ja julkisesti.
  • Se kauppakeskuksen malesialainen jätkä osoittautui lopulta melkoisen mielenkiintoiseksi tapaukseksi. Jouduin blokkaamaan sen Facebookissa :D
  • Hostellin tyyny on järkyttävän hirveä. Paksu ja kova, ihan kuin tehty vaahtomuovista.
  • Tällainen sokerihiiri varmaan laihtuu täällä, koska suomalaiset karkit ovat kaukana näköpiiristä.
  • Jotkut nettisivut eivät suostu aukeamaan ensimmäisellä yrittämällä. En tiedä onko täällä jotain malesialaista sensuuria? (Tosin koulun sähköpostin yms. ei luulisi olevan kauhean vaarallisia)
  • Mun ruoka-annos tuntuu maksavan aina 6RM.

Huomenna alkaa koulu. Koulun lukuvuosikalenterin mukaan orientaatio alkaa 1.9., mutta uudemman tiedon mukaan orientaatio onkin vasta to 4.8. ja pe 5.8. Facebookin vaihtariryhmässä kaikki ovat olleet yhtä pihalla missä pitäisi ensimmäisenä päivänä olla ja monelta. Eilen paikallinen vaihtokordinaattori oli linkannut ryhmään orientaation aikataulun. Virallinen tiedotuskanava? :D Malesiassa ei viestintä ole ihan tällä vuosituhannella sanon minä. Palaillaan huomenna koulukuulumisten kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti