keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Suzie's Guesthoust and Hostel KL

Voisin kertoa vähän tästä mun ensimmäisten viikkojen asuinpaikasta eli Chinatownissa sijaitsevasta Suzie's Guesthousesta. Löysin paikan University of Malayan nettisivuilta ja päätin varata sängyn 6 hengen naisten dormista 7 yöksi hostelworld.com:n kautta ilman sen suurempaa vertailua eri paikkojen välillä.

Hostellin osoite on 179 Jalan Tun H S Lee, ja se sijaitsee ihan Pasar Seni LRT -aseman läheisyydessä. Kävelymatka asemalta Jalan Sultan -tien kautta on 150 metriä. Hostelli sijaitsee tien päädyssä, 7-eleveniä vastapäätä, ja on näin jälkikäteen ajateltuna tosi helpolla paikalla, mutta ensimmäisellä kerralla oikeaa ovea oli vaikea huomata. Ulko-oveen tarvitsee ovikoodin, joka varmaankin löytyy varausvahvistuksesta tai sitten voi mun tavoin kysyä apua viereiseltä hierontaliikeen ukolta, joka tietää ovikoodin :D Kengät jätetään alas ja portaiden yläpäästä löytyy respa.

Reitti metrolta perille

Ulko-ovi

Näkymä ovelta

Yö dormissa maksaa noin 7e, joten hinta on tosi kohtuullinen. Täällä toimii hyvin wifi, aamulla on tarjolla paahtoleipää, teetä ja kahvia, ja koko päivän saa kuumaa ja kylmää juomavettä. Suihkuja on 4, vessoja 2. Huoneita taitaa olla 11 + 2 dormia. Täällä on ilmastointi ja tuuletus, pyyhkeet ja lakanat ja respasta saa karttoja.

Yleinen hengailutila

Ja sen päädyssä keittiö, josta löytyy jääkaappi ja mikro

Naisten dormi, sekadormi ja säilytyslokerot tossa oikealla

En viittinyt kuvata huoneessa, kun joku oli siellä :D mutta sisältä löytyy kolme Ikean kerrossänkyä

Edellä olevan käytävän päädyssä on kaksi allasta

Ja 4 suihkuhuonetta, joissa kahdessa on vessa

Vaikka alkuun paikka vaikutti vähän kämäseltä, oon viihtynyt täällä hyvin. Dormissa on ollut enintään 4 tyttöä mun lisäks, tänään aamulla vaan minä ja joku toinen. Porukkaa on tullut paljon eri puolilta maailmaa, mutta eniten on ollut saksalaisia. Sijainti on hyvä, metrolla pääsee liikkumaan kätevästi ja ruokapaikkoja on lähellä, Chinatownissa kun ollaan. Mäkkäriinkin vain muutama sata metriä, jos alkuun pääseminen on hankalaa;)

Hostellin lähellä oleva hindutemppeli

Jalan Tun H S Lee

Jalan Tun Tan Cheng Lock

Chinatown

Ite päätin jäädä tänne vielä toiseksi viikoksi, koska orientaatio alkaakin maanantain sijaan vasta torstaina ja sain pitää saman sängyn. Lentokentältä perille pääsee ottamalla KLIA-ekspres junan KL sentraliin, ja sieltä LRT-metron Pasar Seniin. Taksillakin toki pääsee. Voin suositella paikkaa Kuala Lumpuriin saapuville budjettimatkailijoille, monet täällä ovat kehuneet tätä hyväksi guesthouseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti