lauantai 30. elokuuta 2014

Tinder-deitit

Kello näyttää 20.30 ja tulin just hostellille niiltä Tinder-deiteltä, joista mainitsin eilen. Treffattiin 11.30 Jalan Alorilla, noin 20min kävelymatkan päästä täältä. Tuntu oikeesti tosi lyhyeltä matkalta, mut tietysti oli eka aurinkoinen aamupäivä ja kauhee hiki päällä pienestäkin kävelystä. Ja taas sama ongelma, että paikoitellen kävelytiet on joko n.50cm leveitä tai niitä ei oo ollenkaan. Reippaasti vaan kävelin joidenkin paikallisten perässä ja ylitin kolmekaistaisen tien ilman suojatietä, mikä alkaa tuntua jo normaalilta.

Jalan Alor

Ravintola, johon oltiin suunniteltu menevämme, olikin kiinni joten etittiin samalta kadulta vaan joku toinen hyvännäkönen paikka. Muovituolit ja paikalliset on yleensä merkki hyvästä ja halvasta ruoasta :D Söin riisiä ja jotain sitruunakanaa (6RM/1,45e). Tän jälkeen jatkettiin kävellen Bukit Bintang -ostarialueelle ja jatkettiin matkaa KLCC:lle. Matkaa kerty hostellilta keskustaan joku ehkä 5km, kun kierreltiin muutaman mutkan kautta. Tsekattiin KLCC-Park ja mentiin kattomaan maisemia tän jenkin poolilta ja sateen ajaks sen kämpille. Tyyppi on täällä siis ekpattina vuoden ja asuu sen ajan hotellissa. Ensimmäinen ukkosmyräkkä täällä kesti noin tunnin. Lopuks lähettiin vielä syömään johonkin lähistölle ja sit metrolla kotiin.

Petronas Towers KLCC-Parkista kuvattuna

KLCC-Park

Näkymä tyypin poolilta, korkeimpana KL-Tower

Tyypin hotelli ei ollut kaukana torneista

Iltapalaa KLCC:ssa. Syötiin kaks annosta puoliks, toisessa oli naan-leipää ja toisessa joku munakas+taikina -yhdistelmä

Kaiken kaikkiaan oli kyl kiva päivä ja tää tyyppi vaikutti mukavalta. Kiva saada kavereita täältä :) Huomenna on Malesian itsenäisyyspäivä ja Merdeka Square:lla, tässä aika lähellä, on aamukasilta joku paraati. Mietittiin et oltais käyty kattomassa sitä, mutta toi ajankohta kuulostaa vähän liian aikaselta ja joku ikänsä täällä asunut sanoi, ettei oo käynyt siellä ikinä, joten ei ehkä oo mikään välttämätön häppeninki. Sovittiin et nähää kuitenkin jossain, joten ei tarvi pohtia mihin sitä yksin menis :D

Seuraavassa tälläsiä mihinkään liittymättömiä asioita. On yllätävän vaikeeta kertoa esim. mitä eläimiä Suomessa on, mitä ihmiset harrastaa ja miks suomen kielessä on niin paljon taivutusmuotoja ja mitä ne eri muodot tarkottaa. Sitten oon tässä ihmetellyt käyttääkö joku mun flipflopeja, kun ne on tossa kaikkien tossujen seassa vessan edessä ja tuntuu, että ne on joka kerta eri päin. Aamulla ne oli märät, joten joku oli käyttänyt niitä suihkussa. Vähän jopa liian yhteisöllinen meininki täällä :D Ja kolmas: oli aika siistiä sanoa tän hetken elämän suunnitelmista, että "I just go with the flow". Minä, joka tykkään suunnitella jokaisen asian aina etukäteen.

Opeteltavaa:

  • Vokaalit englanniksi, sekotan jatkuvasti e:n ja i:n.
  • Tien ylitys ilman suojatietä, kun autoja tulee jatkuvasti.
  • Paikallisen ruoan syöminen oikeaoppisesti ilman aterimia tai lusikkaa ja haarukkaa käyttäen.
  • Sormien pyyhkiminen ruoan jälkeen yhteen pieneen tai mahdollisesti puolikkaaseen paperiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti