perjantai 29. elokuuta 2014

Päivä 2: Röhnäilyä ja pientä sosialisointia

Tää päivä on menny aika pitkälti lepäillessä. Eilen illalla juttelin yhen saksalaisen tytön kanssa, joka on myös tullut vaihtoon tänne, tosin eri kouluun kun minä. Tänään taas vaihdoin muutaman sanan parin ranskalaisen jätkän kanssa, jotka itseasiassa tarjos huonetta niiden uudesta asunnosta. Houkutteleva tarjous sikäli, että kämpän löytäminen ei oo kuulemma välttämättä mikään ihan iisi homma täällä. Se asunto on vaan ehkä vähän väärällä suunnalla (lue: ei pääse yhdellä metrolla koululle), joten pitää nyt miettiä ja kattoa jos löytyis parempi tarjous.

Eilisestä viisastuneena päätin mennä ajoissa syömään. Koska inspiraatio on tällä hetkellä hukassa, googletin lähimmän Mäkkärin. Se lasketaan sallittaviin ruokapaikkoihin vielä näin alkuvaiheessa. Ruoka oli halpaa, tuplajuustoateriasta pulitin hurjat 2e. Ihmetystä aiheutti se, ettei sielläkään voinut maksaa kortilla. Rahanvaihtoon tulee uppoamaan tän puolen vuoden aikana mukava summa rahaa, jos en saa avattua paikallista tiliä täällä. Kuulin nimittäin myös, että vuokratkin maksetaan yleensä käteisellä.. Hostellille tulin syömisen jälkeen Jalan Petaling -kadun kautta, mikä on Chinatownin pääturistikatu. Siellä myytiin kaikkea perusroinaa, feikkikellojen kautta feikkilaukkuihin ja feikkipaitoihin :D Mun valokuvausinto laahas taas vähän perässä, kun jokaisen kojun myyjä tuijotti mua pitkään. Päätin jättää kameran laukkuun ja esittää, että olisin käynyt täällä ennenkin.

Hmm, en ota tavaks

Pari euroa ei ollut paha hinta

Hostellilla onnistuin jotenkin vahingossa järkkäämään itelleni huomiseks lounastreffit Tinderin kautta :D Tyyppi on muuttanut tänne eilen Jenkeistä, eikä vaikuta mitenkään pelottavalta, joten pakko rohkaistua ja mennä, koska on ihan mukava saada jotain seuraa. Tätä vois kutsua mukavuusalueen ulkopuolelle astumiseksi. Kohta lähen myös ton saksalaisen tytön ja jonkun toisen saksalaisen kanssa Night Marketille syömään. Ehkä tää sosialisoituminen tästä:) Eiköhän toi enkkukin tästä ala pikkuhiljaa luonnistumaan, kun vaan pääsee käyttämään kieltä. Tällä hetkellä jokainen keskustelu tuntuu saavutukselta, koska mun sanavarasto on aika rajoittunut :D

Lähde: http://www.etmusiquepourtous.com/wp-content/uploads/2012/11/jpeg.jpeg

Edit: Käytiin siellä syömässä ja oli kivaa, kun oli seuraa. Enkkuakin irtos ihan ok :D Mentiin johonkin perus ravintolaan keskellä sitä Night Marketia ja annos tandoorikanaa ja naan-leipää maksoi yhteensä 10RM eli 2,4e. Hyvää oli:) Vatsat täynnä ja sormet tahmasina lähettiin hakemaan mulle vielä prepaid-liittymää jostain kadunvarsikojusta. Tyyppi fiksas normaalikokoisesta sim-kortista nano-simin ja pitkän epäilyttävän näkösen säätämisen jälkeen liittymä toimi kuin toimikin. Latasin siihen arvoa 40RM ja saksalaisten mukaan sen pitäis kestää joku yli pari kuukautta. Puhelutkin on kuulemma tosi halpoja, joku oli puhunut Saksaan puolen tunnin puhelun ja se oli maksanut 1RM eli 0,25e. Kuulostaa hyvältä! Ja WhatsAppkin säilyi samana vanhana. Nyt nukkumaan, palaillaan taas!

Ensimmäinen paikallinen ruoka-annos: Naan-leipää, hernemössöä ja tandoorikanaa, fingerfoodina tietty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti